Zeefdruk in opdracht:

In mijn zeefdrukstudio maak ik mooi, eco-vriendelijk en duurzaam drukwerk.

Zeefdrukken is een prachtige, ambachtelijke techniek en ik druk alles volledig met de hand, stuk voor stuk! Dit handwerk zorgt voor hele mooie en unieke resultaten. 

 

Offertes worden op aanvraag opgestuurd: neem contact op en geef aan wat je wensen zijn en ik stuur je een offerte toe met een overzicht voor verschillende mogelijkheden.

Zeefdruk cursussen:

Leer zeefdrukken bij Studio Bays!

 

Ik bied verschillende workshops en cursussen aan voor iedereen die de techniek wilt leren kennen of zijn/haar/hun kennis wilt verbreden.

 

Er zijn mogelijkheden voor cursussen van elk niveau en (bijna) alle leeftijden.

Grafisch ontwerp

Zoek je naar een huisstijl die zich onderscheid van de rest? Wil jij opvallen in een zee van reeds bedachte ontwerpen? Bij Studio Bays zit je aan het juiste adres voor een unieke huisstijl die jouw visie en onderneming vertegenwoordigd.

Met een goede huisstijl laat je zien dat je jouw werk en de klant serieus neemt en klaar bent om jouw talent te delen met de buiten wereld. 


Neem contact op als je een keer vrijblijvend wil kennismaken voor het bespreken van een nieuwe huisstijl, een rebranding of het ontwerpen van een logo, drukwerk of online uitingen.

illustratief ontwerp:

Illustraties of motion graphics dienen als prachtige aanvullingen of verhelderingen. Met illustraties vertel je een verhaal en start je gesprekken. 

 

Zo kunnen llustraties kunnen een aanvulling zijn op een huisstijl en deze extra diepgang geven door middel van animatie elementen, informatie helder, speels en overzichtelijk weergeven en toelichten en toegepast worden voor o.a etalage ramen, winkelborden, muurschilderingen en veel meer.

Voor een offerte op maat en een vrijblijvende kennismaking: neem snel contact op!

Schermafbeelding 2021-03-31 om 10.14.17.

Wat mag het kosten?

Per dienst en product zijn de prijzen verschillend. 
Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je altijd veen contact opnemen. Voor zeefdruk zijn diverse offertes beschikbaar voor verschillende producten. Voor grafisch ontwerp of grafische vormgeving is een volledig overzicht van bestaande pakketten en daarbij horende prijzen aanwezig op de diensten pagina 'Grafisch' en op de diensten pagina Illustratie staat een overzicht voor verschillende mogelijkheden en prijzen op gebied van illustratie.