Zeefdruk in opdracht

Bij mij zeefdrukwerk bestellen is een milieubewuste, groene keuze:

omdat ik mijn materialen nauwkeurig selecteer op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en enkel druk met eco-vriendelijke inkten en gebruik voor het reinigen onschadelijke, bio schoonmaakmiddelen. 


In mijn zeefdrukstudio maak ik mooi, eco-vriendelijk en duurzaam drukwerk.
Zo druk ik met eco-vriendelijke materialen op textiel: Dit loopt uiteen van kookschorten; tafelkleden; theedoeken en servies tot het bedrukken van werk-kleding, band-merchandise, kersttruien, sokken en nog veel meer! 
Daarnaast druk ik ook enveloppen, visitekaartjes, uitnodigingen, posters, verzenddozen, verpakkings papier, postkaarten, groeikaartjes en mooie prenten.


Ik combineer mijn werk als ontwerper met zeefdrukken. Wat ik ontwerp, kan ik in mijn studio zeefdrukken. Zeefdrukken is een prachtige, ambachtelijke techniek en ik druk alles volledig met de hand, stuk voor stuk! Dit handwerk zorgt voor hele mooie en unieke resultaten.

Voor het afnemen van drukwerk zoals visitekaartjes is de minimale afname 100 stuks; voor het afnemen van textiel producten (tassen, shirts, schorten) is de minimale afname 10 stuks en voor het afnemen van bedrukt verzendmateriaal (dozen, enveloppen) is de minimale afname 25 stuks.

Prijzen en afname mogelijkheden verschillen per product: offertes worden op aanvraag opgestuurd: neem contact op en geef aan wat je wensen zijn en ik stuur je een offerte toe met een overzicht voor verschillende mogelijkheden.

Workshops & cursussen

 

Leer zeefdrukken bij Studio Bays!

Ik bied verschillende workshops en cursussen aan voor iedereen die de techniek wilt leren kennen of zijn/haar/hun kennis wilt verbreden. Er zijn mogelijkheden voor cursussen van elk niveau en (bijna) alle leeftijden.

 

Zo zijn er kinderworkshops voor kinderen vanaf 5-7 jaar kunnen komen zeefdrukken en leren laagdrempelig en toegankelijk een mooi werk te maken en te drukken. Kinderen van 8-12 leren hoe ze hun tekeningen kunnen omzetten naar een opdruk op bijvoorbeeld T-shirts, kunstprenten of ander moois. 

Workshops en cursussen voor jongeren vanaf 13-17 en vanaf 18-21 jaar waarin je in een of meerdere middagen leert hoe je van begin tot eind een eigen ontwerp kunnen maken voor op kleding of mooie zeefdrukprints.

Workshops en cursussen voor volwassenen, waarin je in een of meerdere middagen leert hoe je van begin tot eind een eigen ontwerp kunnen maken voor op kleding, textiel, producten of mooie zeefdrukprints maakt op papier. 

Ook familie-workshops zijn mogelijk: leuk als kado om samen met het gezin te doen, als vaderdag- of moederdag kado of om als activiteit voor een kinderfeestje te doen.

 

I.v.m Corona is het helaas momenteel niet mogelijk om workshops te geven aan meer dan 1 persoon per keer. Workshops voor groepjes (vanaf 2 personen of meer, maximaal 4 personen per cursus / workshop) kunnen onder voorbehoud worden ingepland vanaf 1 april 2021 en gaan door mits de huidige omstandigheden en maatregelen dit toestaan. 

Prijzen en informatie