Grafisch ontwerp en vormgeving

 

Als ondernemer is een professionele, goed uitgedachte huisstijl het fundament van jouw bedrijf. Hiermee laat je aan de buitenwereld zien wat jouw visie als ondernemer is en wat jouw bedrijf zo goed maakt. Als grafisch ontwerper weet ik hoe belangrijk het is om een visueel sterke huisstijl te bedenken en uit te werken.

 

Hierbij neem ik de kernwaarden, visie en eigenschappen van jou en je bedrijf mee zodat dit direct wordt vertaald in een visuele, sterke beeldtaal die je kunt gebruiken om je imago te versterken en om door te voeren op je website, drukwerk, online en offline communicatie.

 

Een goede huisstijl is uniek en maakt onderscheid: jij en jouw bedrijf hebben immers iets te bieden dat niemand anders kan zoals jij dat kan! Met een goede huisstijl laat je zien dat je jouw werk en de klant serieus neemt en klaar bent om jouw talent te delen met de buiten wereld. Neem contact op als je een keer vrijblijvend wil kennismaken voor het bespreken van een nieuwe huisstijl, een rebranding of het ontwerpen van een logo, drukwerk of online uitingen. 

Ben jij toe aan een (nieuwe) professionele, unieke huisstijl? Bij mij zit je aan het juiste adres. Plan als eerste een gratis kennismaking in; we bespreken als eerste jouw wensen en wat ik daarin voor jou kan betekenen. Ik vind het belangrijk dat we een wederzijdse klik hebben: voor jou moet het immers goed voelen dat ik voor jou aan de slag ga en dat ik de juiste persoon ben voor jouw vraag. We leren elkaar corona-proof kennen, onder het genot van een kop thee of lekker bakje koffie. Ik zie er naar uit om voor jou aan de slag te gaan en je te gaan voorzien van een practhige, uitgesproken huisstijl!

Overzicht pakketten en prijzen

(Alle prijzen ex. BTW)


• Branding •
Huisstijl ontwikkeling: logo; huisstijl-kleuren; typografie; huisstijlhandleiding als pdf; 1 commerciële uiting zoals bijvoorbeeld visitekaart, flyer of brochure plus 1 extra item naar keuze* óf 2 commerciele uitingen)

Incl. 1e brainstorm, moodboard op pinterest, schets en conceptronde met 4 voorstellen, 3 correctierondes, 1 finetune ronde, oplevering van logo in png, jpg, psd, tiff, in opmaak voor Facebook banner en instagram / fb profielfoto)

€ 789,- ex BTW

 

• Re-branden / Refreshen •
Huisstijl reeds aanwezig maar mag opgefrist. Het concept blijft het zelfde maar moet hedendaagser en met de tijd mee. Zo worden kleuren aangepast, typografie herzien, eventueel het beeldmerk wat touch-ups.
€ 539,- ex BTW

• Los logo ontwerpen ("simple branding") •
Enkel een ontwerp voor een typografisch logo, een beeldmerk of een combinatie van beiden.
Incl. 1e brainstorm, moodboard, schets en conceptronde met 2 voorstellen, 2 correctierondes, 1 finetuneronde en wordt het logo opgeleverd als png, jpg, psd, tiff en de kleurcodes voor gebruik in print, scherm en web meegeleverd. 

€ 459,- ex BTW

• Los logo uitwerken •
Het concept en de moodboard zijn al aanwezig, er zijn al wat ruwe schetsen aanwezig en er is een duidelijk beeld van wat je wilt uitstralen. Als ontwerper focus ik mij enkel om het uitwerken van de voorgestelde schetsen en het zoeken naar de juiste uitstraling en balans in kleur, vorm en typografie. Incl. 2 correctierondes en 1 finetuneronde en het logo wordt opgeleverd als png, jpg, psd, tiff en de kleurcodes voor gebruik in print, scherm en web meegeleverd.
€ 249,- ex BTW

 

• Trouwkaarten geboortekaartjes of andere bijzondere kaarten •

Dit betreft maatwerk en dus zijn de prijzen op aanvraag. Neem contact met mij op via e-mail en laat mij weten wat je wensen zijn.

• Vormgeving / commerciële uitingen •

Aan de hand van jouw huisstijl ontwikkel ik o.a:
[1] Stickers, visitekaart, (bedank-)kaart óf labels:
€119,- per ontwerp

 

[2] Flyer:

€ 149,- per ontwerp


[3] Folder (4 pagina's):

€ 199,- per ontwerp

[3] Brochure (8 pagina's):

€ 219,- per ontwerp

 

[5] Magazine, e-book, óf look-book:

€ 289,- per onderdeel (prijs is voor max. 40 pagina’s incl omslag. Meer pagina's? Neem dan contact op)

 

[6] Pakket samenstellen:

Je kunt bovenstaande categorieën combineren en korting pakken door een grotere opdracht bij mij te plaatsen.

Bijvoorbeeld:

• Ontwerp voor visitekaart, flyer, sticker & brochure

€ 436,-

• Ontwerp voor visitekaart, brochure & look-book
€ 438,-

 

• Logo touch-up •

Een bestaand, uitgewerkt logo dat een touchup nodig heeft, andere kleuren of een aanpassing van typografie aanpakken. Of: een volledig uitgedacht logo concept/schets wat als vector / digitaal uitgewerkt moet worden.
€ 149,-

• Extra items* •

* Extra items kunnen los worden afgenomen of als aanvulling op het branding pakket worden gekozen.
[1] Ontwerpen van iconen €93,- per stuk (Staffelkorting: vanaf 4 iconen 10% korting, vanaf 8 iconen 15% korting)
[2] Ontwerpen van een instagram layout € 229,- (ontwerp voor 9 instagram posts / grid)
[3] Illustreren van “team”portretten € 122,- per portret (Staffelkorting: vanaf 3 portretten 10% korting, vanaf 6 portretten 15% korting)
[4] Ontwerpen van patroon / dessin aan de hand van huisstijl als achtergrond voor op website, socialmedia, tape, cadeaupapier etc. €189,- per dessin.

[5] Los moodboard óf losse huisstijl handleiding € 97,-

[6] Motion graphic (simpele animatie van logo) €145,- (excl. ontwerp logo: dit is een extra!)